Chiropractoren | Chiropractie Epe | Brenda Van der Vossen

Medewerkers van Chiropractie Epe

chiropractoren

Brenda van der Vossen

Brenda van der Vossen, Chiropractor

In 1999 studeerde Brenda van der Vossen af aan het AECC te Engeland. Daarna heeft zij als chiropractor in Alkmaar, Leeuwarden, Hengelo en Rijssen gewerkt. Vanaf 2006 werkt zij in haar eigen praktijk in Epe. 

Brenda heeft verschillende postacademische opleidingen gevolgd. Deze opleidingen zijn onder andere in het behandelen van bekkenproblemen, waaronder instabiliteit- en bekkenklachten bij zwangere vrouwen. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van kaak- en schedelproblemen.

Het behandelen van baby’s en kinderen heeft haar speciale interesse. In 2019 is zij afgestudeerd voor de Masterstudie Paediatrie. Daarmee heeft ze zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en baby’s. 

Brenda is jaren in het bestuur van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) actief geweest. Ook heeft ze als examinator bij de GEP examens geëxamineerd. Sinds 2019 is zij actief in het bestuur van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Brenda werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de praktijk. Zij is lid van de NCA en staat geregistreerd bij de SCN (registratienummer 60).

Petra Sneevliet, Assistente

Petra Sneevliet, assistente

Als u naar de praktijk belt of mailt, staat Petra u te woord. Ook maakt zij afspraken voor u. Zij is een duizendpoot, die achter de schermen van alles regelt en organiseert. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 13.30 achter de balie aanwezig.