Chiropractoren | Chiropractie Epe | Brenda Van der Vossen

Chiropractoren van Chiropractie Epe

chiropractoren

Brenda van der Vossen

Brenda van der Vossen, Chiropractor

In 1999 studeerde Brenda van der Vossen af aan het AECC te Engeland, waarna zij als chiropractor aan het werk ging in Alkmaar. Zij is daarna werkzaam geweest in Leeuwarden en Hengelo. Tot oktober 2008 heeft zij in Rijssen gewerkt.

In november 2006 is zij haar eigen praktijk gestart in Epe. Zij heeft verschillende postacademische opleidingen gevolgd onder andere in het behandelen van bekkenproblemen, waaronder instabiliteit- en bekkenklachten bij zwangere vrouwen, maar ook in het behandelen van kinderen en baby’s. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van kaak- en schedelproblemen.

Brenda is onder andere in het bestuur van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) actief geweest en zij assisteert als examinator bij de GEP examens. Sinds 2019 is zij actief in de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Brenda werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de praktijk.

 

 

Irma Lukkien-Blom, Chiropractor

Irma Lukkien is per januari 2018 bij Chiropractie Epe aan het werk. Nadat zij aan het AECC haar opleiding heeft afgerond, heeft zij eerst bij Chiropractie Borger gewerkt. Daarnaast is zij actief in de PR-commissie van de NCA. In Epe werkt ze twee dagen per week, op maandag en vrijdag.

 

 

En de assistente

Sylvia, Assistente

Sylvia, Assistente

Sylvia Horst-Van de Pol, Assistente

Sylvia staat u te woord, als u naar de praktijk belt of mailt. Ook maakt zij afspraken voor u en is zij een duizendpoot die achter de schermen van alles en nog wat regelt en organiseert. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag ’s ochtends tussen 9 en 12.30 achter de balie aanwezig.