Chiropractoren | Chiropractie Epe | Brenda Van der Vossen

Medewerkers van Chiropractie Epe

chiropractoren

Brenda van der Vossen

Brenda van der Vossen, Chiropractor

In 1999 studeerde Brenda van der Vossen af aan het AECC te Engeland, waarna zij als chiropractor aan het werk ging in Alkmaar. Zij is daarna werkzaam geweest in Leeuwarden en Hengelo. Tot oktober 2008 heeft zij in Rijssen gewerkt.

In november 2006 is zij haar eigen praktijk gestart in Epe. Zij heeft verschillende postacademische opleidingen gevolgd onder andere in het behandelen van bekkenproblemen, waaronder instabiliteit- en bekkenklachten bij zwangere vrouwen, maar ook in het behandelen van kinderen en baby’s. In 2019 is zij afgestudeerd voor de Masterstudie Paediatrie. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van kaak- en schedelproblemen.

Brenda is onder andere in het bestuur van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) actief geweest en zij assisteert als examinator bij de GEP examens. Sinds 2019 is zij actief in de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Brenda werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de praktijk. Zij is lid van de NCA en staat geregistreerd bij de SCN.

Petra Sneevliet, Assistente

Petra Sneevliet, assistente

Petra staat u te woord, als u naar de praktijk belt of mailt. Ook maakt zij afspraken voor u en is zij een duizendpoot die achter de schermen van alles en nog wat regelt en organiseert. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 13.30 achter de balie aanwezig.